:

Terug naar boven

Welkom

We zijn blij u te kunnen helpen bij Nordya Tents. Onze samenwerking met Ben Eilers Tenten heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke glampingtent die voldoet aan de behoeften van zowel recreatieondernemers als hun klanten.

Duurzaam

Onze glampingtenten bieden de perfecte balans tussen duurzaamheid en ambiance. Ze zijn een waardevolle investering die lang meegaat bij verschillende weersinvloeden en intensief gebruik, terwijl uw gasten kunnen genieten van een comfortabele en sfeervolle glampingervaring.

Advies

Of het nu gaat om het kiezen van de juiste afmetingen, sfeer, materialen of extra functies, wij vinden het inspirerend u te adviseren en te ondersteunen bij elke stap van het proces. Samen zorgen we ervoor dat uw glampingonderneming een succes wordt, met tevreden klanten die keer op keer terugkomen.

Ontdek

Kies voor Nordya Tents en waarborg uw investering met onze hoogwaardige, duurzame en stijlvolle glampingtenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Samenwerking Nordya Tents en Ben Eilers Tenten

Nordya Tents en Ben Eilers Tenten hebben hun krachten gebundeld in een samenwerking die gebaseerd is op meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van wintervaste, op maat gemaakte voortenten. Ben Eilers Tenten heeft een sterke positie als marktleider in deze branche en heeft in de loop der jaren duizenden tenten geplaatst in verschillende landen, variërend van Noorwegen tot Zuid-Spanje.

Zowel Colette Eilers van Ben Eilers Tenten als zus Simone Eilers van Nordya hebben het vakmanschap van hun ouders geërfd en verder ontwikkeld. Door hun expertise te combineren, kunnen ze de verkoop, marketing en conceptontwikkeling van Nordya optimaliseren, terwijl ze profiteren van de productie- en ontwikkelingsvaardigheden van Ben Eilers Tenten.

“Met meer dan 60 jaar ervaring en een gedeelde passie voor kwaliteit en vakmanschap, kunnen we op maat gemaakte glampingtenten leveren die voldoen aan de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Samen streven we naar innovatie, klanttevredenheid en succes in de glampingindustrie”.

Home made

Onze glampingtenten worden met trots vervaardigd in de productiefaciliteiten van Ben Eilers Tenten in Roermond, waardoor ze een authentiek Nederlands fabricaat zijn. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd uit verschillende delen van Europa. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en tegemoet te komen aan specifieke wensen van onze klanten.

Een bezoek aan onze showroom en productiefaciliteiten in Roermond is absoluut de moeite waard. Hier kunt u persoonlijk ervaren hoe onze glampingtenten met vakmanschap en aandacht voor detail worden gemaakt. U krijgt de gelegenheid om het materiaal te bekijken, aan te raken en de kwaliteit zelf te ervaren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te plannen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te laten zien waarom onze glampingtenten van topkwaliteit zijn.

Duurzame constructie en aandacht voor esthetiek

Ons doel is om u een kwalitatief hoogwaardig product te bieden dat lang meegaat, minimale onderhouds- en reparatiekosten met zich meebrengt én tegelijkertijd de gewenste sfeer en glampingervaring biedt waar uw klanten naar verlangen.

Ondanks dat we begrijpen dat stof en hout een bepaalde sfeer geven, hebben we toch voor duurzame materialen gekozen. De constructie bestaat uit aluminium vierkante profielen en RVS onderdelen, gecombineerd met hoogwaardig M2 PVC voor het dak en de zijwanden. Aandacht voor de sfeer ziet u terug in unieke elementen zoals het diamantvormig ontwerp, de transparante voorzijde met schuifdeur, de kleurstellingen en de fraaie luifelzijwanden en binnenwand die voorzien zijn van een bijpassend patroon.

Constructie

Voordelen van onze constructie bestaande uit aluminium profielen:

 • Een bijna oneindige levensduur;
 • Bestand tegen de extremen van Moeder Natuur zoals zon, hagel, sneeuw en storm;
 • De wanden zijn verbonden met de profielen door middel van pezen, waardoor er geen kwetsbare ritsen of klittenband nodig zijn;
 • Bij vandalisme zijn de zijwanden eenvoudig te vervangen;
 • De constructie is de basis om interieurdelen, wanden en installatieonderdelen, aan te bevestigen, waardoor er geen apart binnenwandensysteem nodig is;
 • Er is geen geklapper van het dak en de wanden of tocht bij harde wind;
 • De constructie is ontworpen zonder kwetsbare touwen, elastieken en andere bevestigingsmaterialen. De constructie staat op zichzelf.

Dak, zijwanden en binnenhemel

Het gebruik van PVC materiaal voor het dak, de zijwanden en de binnen hemel van onze tenten is een weloverwogen beslissing geweest. Zelfs stof van de beste kwaliteit heeft beperkingen op het gebied van levensduur, zoals de stiknaden, verkleuring en verweren van het doek, schimmelvorming en de noodzaak van regelmatig onderhoud zoals impregneren en schoonmaken om de waterdichtheid te behouden.

Voordelen van het gebruik van PVC voor het dak en de zijwanden:

 • Een extreem lange levensduur;

 • UV-bestendig, waardoor het niet snel zal verkleuren of verweren onder invloed van zonlicht;

 • Eenvoudig te reinigen met lauwwarm water;

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren;

 • Een sterk verminderde kans op schimmelvorming;

 • Alle naden zijn gelast, waardoor er geen kwetsbare stiknaden zijn die kunnen slijten, verweren of lekken;

 • Waterdicht en geen noodzaak tot impregneren.

Vloer

Bij Nordya Tents bieden we u twee vloeropties waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften.

We bieden u de mogelijkheid om de vloer zelf te plaatsen aan de hand van onze gedetailleerde werktekening en instructies.

Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de locatie waar de tent wordt geplaatst, kunnen er bepaalde overwegingen zijn met betrekking tot duurzaamheid en materialen. Vanuit onze ervaring kunnen we u adviseren over welke vloeroptie het beste aansluit bij uw specifieke situatie.

Optie 1

Multiplex of Betonplexplaten met houten onderconstructie – Deze optie biedt een duurzame en stevige vloer. Door gebruik te maken van multiplex of betonplexplaten in combinatie met een houten onderconstructie, creëren we een solide basis voor uw tent. Deze vloer zorgt voor een vlakke en stabiele ondergrond waarop u een onderhoudsvriendelijke vloer van laminaat, PVC vloerdelen of vinyl kunt leggen in de sfeer die u wenst.

Optie 2

Vlonderplanken met houten onderconstructie – Als u een meer natuurlijke uitstraling wenst, kunnen we vlonderplanken gebruiken voor uw vloer. Deze planken zijn gemaakt van geïmpregneerd hout of kunststof vloerdelen en creëren een warme en gezellige sfeer in uw tent. Vlonderplanken passen goed bij een natuurlijke omgeving en bieden een rustieke uitstraling.

Unieke eigenschappen

Met deze unieke kenmerken bieden onze tenten een perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en comfort. Ze zijn speciaal ontworpen om de glampingervaring van uw gasten naar een hoger niveau te tillen.

Volledig transparante voorkant met een schuifdeur: Uw gasten genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht, waarbij natuurlijk licht de tent binnenstroomt. De afsluitbare schuifdeur biedt gemakkelijk toegang tot de tent.

Luifel met zijwanden: Onze tenten worden standaard geleverd met een luifel, waardoor uw gasten een extra overdekte ruimte hebben om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Prachtige luifelzijwanden met patroon: De luifelzijwanden zijn ontworpen met een elegant semi-transparant patroon dat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, beschutting en privacy, maar ook voor een goede ventilatie.

Duurzame binnenwand van aluminium met bijpassend patroon: Onze tenten zijn uitgerust met een binnenwand van aluminium, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Het patroon sluit naadloos aan bij de stijl van de tent.

Keuzevrijheid

Bij Nordya Tents streven we ernaar om u maximale keuzevrijheid te bieden, zodat u de glampingtent kunt kiezen die perfect aansluit bij het concept van uw camping. Daarom bieden we u de mogelijkheid om te kiezen uit 4 verschillende kleurstijlen, elk met bijbehorende patronen voor de luifelzijwanden en binnenwand.

Wellicht heeft u een andere uitstraling voor ogen. Graag gaan we met u in het gesprek om een unieke kleurstijl te creëren die perfect past bij uw visie en concept.

Beach: Deze kleurstijl is geïnspireerd op een strandsfeer en omvat voornamelijk wit en vergrijsd blauw met een tikje zon. Het creëert een frisse en ontspannen uitstraling die doet denken aan een dag aan zee.

Forest: Voor een natuurlijke omgeving kunt u kiezen voor kleuren zoals groen en wit. Deze kleurstijl brengt de schoonheid van het bos tot leven en zorgt voor een rustgevende en verkwikkende sfeer.

Safari: Als u een avontuurlijke en natuurlijke sfeer wilt creëren, zijn kleuren zoals beige en taupe ideaal. Deze kleurstijl weerspiegelt de tinten van de savanne en brengt een gevoel van warmte en rustieke charme met zich mee.

Modern: Voor een strakke en eigentijdse uitstraling kunt u kiezen voor kleuren zoals grijs en antraciet. Deze kleurstijl past goed bij een modern design en creëert een minimalistische en stijlvolle ambiance.

Modulair en Maatvoering

Onze glampingtenten zijn ontworpen met modulariteit in gedachten. Het kleinste model heeft 3 elementen bij een breedte van 350 cm en een diepte van 450 cm (exclusief de luifel van 200 cm diep). U kunt de diepte van de tent uitbreiden met elementen van 150 cm. Deze elementen zijn verwisselbaar, zodat u ze kunt aanpassen bij vandalisme of wanneer u behoefte hebt aan een andere kleurstijl.

In plaats van kwetsbare ritsen of klittenband, maken we gebruik van pezen die in de vierkante aluminium profielen worden geschoven. Dit zorgt voor een stevige en duurzame bevestiging van de elementen.

Deze modulaire aanpak biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om de tent aan te passen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om het veranderen van de kleurstijl of het vervangen van beschadigde elementen, het proces is eenvoudig en efficiënt.

Montage

Hoewel onze tenten stabiel en robuust zijn, hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp ook eenvoudig en gebruiksvriendelijk is voor de montage. U kunt ervoor kiezen om het zelf op te bouwen met behulp van de gedetailleerde instructies die we verstrekken.

Als u echter liever wilt dat ons team de montage verzorgt, staan we klaar om u te ondersteunen.

Transport

Dankzij het slimme ontwerp van onze tenten kunnen we ze op een compacte manier verpakken. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste neemt de compacte verpakking minder ruimte in beslag tijdens het transport, wat resulteert in lagere transportkosten. Bovendien maakt de compacte verpakking het mogelijk om meer tenten in één transport te vervoeren, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd.

Een ander voordeel van het slimme ontwerp is dat de onderdelen van de tenten licht zijn, waardoor er geen heftruck nodig is bij het laden en lossen. Dit maakt het transportproces eenvoudiger en flexibeler. In plaats van een vrachtwagen te gebruiken, kunnen de tenten worden vervoerd met een bestelbus of aanhangwagen, wat de logistieke mogelijkheden vergroot.

Kortom, het slimme ontwerp van onze tenten zorgt voor een compacte verpakking, lagere transportkosten, verhoogde efficiëntie en flexibiliteit bij het vervoer. Dit draagt bij aan een kosteneffectieve en probleemloze logistieke ervaring voor uw bedrijf.

U heeft de vrijheid om het interieur naar eigen wens in te richten. We kunnen u daarbij graag adviseren en in contact brengen met onze partners op het gebied van interieur en installatie. Bovendien kunnen we in ons eigen atelier meubelelementen, bijvoorbeeld voor badkamer en keuken, vervaardigen uit tentmateriaal.

De constructie van de tent biedt handige bevestigingsmogelijkheden voor stopcontacten, airco, wanden, apparatuur en installatieonderdelen. Zo kunt u het interieur volledig aanpassen aan het concept dat u wilt uitdragen.

Interieur

Onze tenten worden standaard geleverd met dakisolatie, een binnen hemel, raamflappen en een gordijn voor de transparante voorzijde.

Contact

We kijken er naar uit om u te verwelkomen in Roermond en u te laten kennismaken met de mogelijkheden van onze glampingtenten. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken, verzoeken we u vriendelijk om een afspraak met ons te maken. Indien gewenst, kunnen we bij u op locatie komen om een beter beeld te krijgen van de gewenste sfeer en materiaalkeuze die het beste bij uw onderneming passen.

Ben Eilers Tenten

Nordya
+31 6 11379595
simone@nordyatents.com

We kijken er naar uit om van u te horen en u te helpen bij het verwezenlijken van uw glampingonderneming! En natuurlijk zorgen we voor een warm welkom met een heerlijke Limburgse vlaai om van te genieten tijdens ons gesprek.

Volg ons op social media!